NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

In toate tarile membre ale Uniunii Europene (UE),incepind cu data de 25.05.2018,devine aplicabil Regulamentul 2016/679 privind libera circulatie a acestor date, cunoscut si sub  acronimul GDPR (General Data Protection Regulation). 
GDPR intareste vechea legislatie si o uniformizeaza la nivelul tuturor tarilor UE . In Romania,existain prezent Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii privat.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. COMPLEX HOTELIER GORJUL S.A administreaza în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
S.C. COMPLEX HOTELIER GORJUL S.A îşi informează clientii urmatoarele : Ca urmare a specificului actitivitătii prestate, fiind o structură de primire turistică cu functie de cazare este obligată să gestioneze date cu caracter personal in primul rand  prin completarea fisei de anuntare a sosirii si plecării - conform HG 237/2001.  
În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, S.C. COMPLEX HOTELIER GORJUL S.A se obligă să administreze în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate,
au următoarele drepturi:
–     dreptul la informare (art.12)
–     dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
–     dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
–     dreptul de opoziţie (art.15);
–     dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
–     dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).
–     dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite cicumstante (de ex.cind datele personale nu mai sunt necesare  scopurilor mentionate) e-mail receptiegorjhotel@yahoo.com.
Orice informaţie furnizată de dumneavoastră prin completarea fisei  de anuntare a sosirii si plecarii va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de hotel  în conformitate cu scopurile menţionate mai jos. 
Scopul colectării datelor :
Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, cele pe care le completati in fisa de anuntare a sosirii si plecarii, numarul de telefon, adresa de e-mail, daca este cazul date de facturare,  S.C. COMPLEX HOTELIER GORJUL S.A le poate utiliza în următoarele scopuri declarate.
Rezervari de sejur - va folosim datele personale pentru a administra si garanta rezervarea dumneavoastra , inregistrarea datelor in programul de gestiune hoteliera, program agreat in industria hoteliera si in administratia fiscala, pentru emiterea facturilor de cazare si a altor servicii conexe.
Colectarea de date cu caracter personal
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimţământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele in raport cu instituţiile abilitate.
Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime
S.C. COMPLEX HOTELIER GORJUL S.A poate folosi datele in scopuri statistice si anume:
       –   realizării de rapoarte / analize obligatorii - cerute de Institutul National de Statistica;
       –    realizării de informari, rapoarte de gestiune – acte de uz intern, folosite pentru gestionarea activitatii societatii.
Pentru orice alte detalii referitoare la protectia datelor ne puteti contacta la numarul  de telefon +40 253 211 567 sau transmite un email la receptiegorjhotel@yahoo.com.



S.C. COMPLEX HOTELIER GORJUL S.A
Administrator,
TARTAREANU OANA - MARIA

Cum partajăm informații personale cu terțe părți?

  • Booking.com: Am colaborat cu Booking.com B.V., situat la adresa Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Țările de Jos (www.booking.com) (denumit în continuare Booking.com) pentru a vă oferi serviciile noastre de rezervare online. Deoarece noi furnizăm conținutul acestui website și dumneavoastră faceți o rezervare directă prin noi, rezervările sunt procesate prin Booking.com. Informațiile pe care le introduceți pe acest website vor fi, de asemenea, partajate cu compania Booking.com și afiliații acesteia. Aceste informații pot include date personale precum numele dumneavoastră., datele dumneavoastră de contact, detaliile dumneavoastră de plată, numele oaspeților care călătoresc cu dumneavoastră și orice preferințe pe care le-ați specificat la efectuarea unei rezervări. Pentru a afla mai multe despre familia corporativă Booking.com, vizitați Despre Booking.com.
  • Booking.com vă va trimite un e-mail de confirmare, un e-mail înainte de sosire și vă va oferi informații despre zonă și cazare. Booking.com vă oferă, de asemenea, un serviciu clienți internațional non-stop din birourile sale locale în mai mult de 20 de limbi. Partajarea detaliilor dumneavoastră cu personalul de la serviciul clienți al Booking.com le permite să răspundă atunci când aveți nevoie de asistență. Booking.com poate utiliza datele dumneavoastră în scopuri tehnice, de analiză și de marketing, după cum este descris mai departe în Politica de confidențialitate a Booking.com. Aceasta include faptul că datele dumneavoastră ar putea fi, de asemenea, partajate cu alți membri ai grupului de companii Holdings Inc. pentru a vă propune oferte de călătorie care v-ar putea interesa și pentru a vă oferi servicii personalizate. Dacă este necesar conform legii aplicabile, Booking.com va cere mai întâi consimțământul dumneavoastră. Dacă datele dumneavoastră sunt transferate către o țară din afara Spațiului Economic European, Booking.com va face aranjamente contractuale pentru a se asigura că datele dumneavoastră personale sunt în continuare protejate în conformitate cu standardele europene. Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale prin intermediul Booking.com, vă rugăm să contactați dataprotectionoffice@booking.com.
  • BookingSuite: Datele dumneavoastră personale pot fi partajate cu BookingSuite B.V., situat la adresa Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Țările de Jos, compania care operează acest website și website-ul suite.booking.com.